Sunday, July 11, 2010

environment baru..semuanya baru...

salam peeps..mari mari kita menghupdate belog yeh...aku malas nak letak mukadimah panjang panjang kerana aku rasa for sure korang akan kutuk aku merepek..=P

bagi mereka yang follow belog aku dari awal..yang silent readers tu..mekasih aku ucapkan walaupun aku tak ada lah banyak reader cam org lain punye blog..ayooo..tengok..merajuk sudah empunya blog ni..aku tak tahu~

so kali ni..aku nak cerita la sedikit sebanyak pasal kehidupan aku sebagai mahasiswa di utm...


ini la perkampungan baru aku..bapak besar utm ni..sesat barat jugak la masa memula dulu..berani tahap mati tak bawa peta..tapi sejak kejadian tu..nak g kelas pun bawa peta..dah macam peneroka dah masing masing tu bawak peta sana sini..


 peta secara ringkas..

standard la kalau students baru masok ada orientasi..tapi kali ini..bukan pelajar yeh..digantikan dengan mahasiswa dan bukan minggu orientasi tapi minggu transformasi mahasiswa..acewah..glamour gitu...

ini adalah sahabat sahabat baru yang sudi berkawan dengan aku yang cerewet tahap dewa ni..










tak habis habis promote kipas putih dia tu..

 kantoi time ceramah sume tdo..gila berani bebudak ni..depan orang atasan mereka berpelakuan begini..

 tidur saja..

kerusi menanti tuannya..



pape pun memang utm adalah universiti yang paling best ar..selain researh universiti..universiti ini la yang aku rasa semua orang atasan dia faham akan students nya..sayang utm lebih la!!

ini pula bersama krew krew yang gile sporting..

 akak ni sangat kelakar..haha..


 mereka terbaik!

 aku lupa pula snap picture bukan record video..haha

 akak yang sentiasa bawak mahasiswa ke pusat kesihatan..

 senior..

ketua operasi yang tersayang..

last but not least aku bangga menjadi sebahagian warga utm...



thanx Allah..aku bersyukur padamu...permudahkan jua hidupku agar ku terus cemerlang sebagai hambaMu, ya Allah..




kenapa lah mutu gamba tak begitu baik..haizz..kene beli dslr kah?=P

No comments: