Sunday, August 1, 2010

sukarelawan atau paksarelawan? mahupun digian?

peace..

 peace..

dan no peace..

hari peace sedunia..
siapa yang memakai line digi confirm full line coz we are digian..=)

salam peeps..korang buat apa ha hujung2 minggu ni?ni la first time weekend aku free gile kecuali semlm la bersamaan hari sabtu..menjadi sukarelawan road relay utm..berbaju kuning..

time road relay ni tak ada banyak kerja sangat..berbanding aku jaga di court bola baling...haizz..sangat takut yeh aku bekerja dengan kaum adam ni especially mereka yang tengah penat dan injured..semua tak kena..semua dipersoalkan..kami hanyalah sukarelawan yang baru setahun jagung mengumpul pengalaman..tolonglah faham...

next week jaga lagi bola baling lelaki utm..rasa hati ni bertukar jadi sukarelawan kepada paksarelawan..cam terpaksa je..tapi relakan je la..sebab dapat kuota pengetua..haha..niat tak baik yeh disitu..padan muke kena kerja dengan kaum yang bengis lagi menakutkan..

dalam banyak banyak acara..road relay paling best..melihat kesungguhan dorang berlari seakan akan aku pun nk join lari sama..ni yang nak bengang ni..dari hari tu nak jogging tak terjongging..ada saja halnya..pagi tadi sahaja jogging atas katil kerana awan menangis..hoho..asal sastera sangat aku hari ni..

owh mood..segeralah ko datang kepadaku...aku mahu berjaya..
ya Allah..jauhilah aku dari sikap malas..leka serta membuang masa..kerana itulah yang aku hadapi sekarang...

3 comments:

Cik Bumble bee said...

dear, sekarang kO dkt utm mane? Skudai?

aisYahzaCk said...

haah..utm skudai..nape yeh?

Fadzilah said...

ngade..tgkp gmbr x ajk org pun..huhuhuh