Wednesday, October 13, 2010

bunyi gitar..iramaku..

salam peeps..
penat aku meleraikan sawang sawang kat blog ni..
baru tersedar..lama juga aku tinggalkan blog ni..
tak tahu kenapa..bila malas menguasai diri..semua yang plan tak jadi..

aku makin tensi..
final nak dekat..
aku kurang study..
bila nak study..time tu la...
-rasa rajin nak mengemas..
-rasa mengantuk tahap dewa..
-member ajak lepak..tapi aku rasa aku yang ajak dorg lepak..

haha..actually..im feeling stress with my performance..academic performance..
aku study..marks macam tak study..
aku tumpukan perhatian dlm kelas..tapi mereka yang memekak dlm kelas boleh potong marks test aku..
aku buat tutor..mereka yang tak buat tutor pun boleh score..
aku banyak bertanya..mereka yang hanya mendiamkan diri dan menonton tv lagi menyerlah..

aku tak faham..since matrik lagi..aku stress...melihat senior2 konvo bersama sama pingat ijazah kelas pertama..membuatkan aku sebak..mampukah aku memakai pingat ijazah kelas pertama tu..

sesungguhnya aku stress..

3 comments:

cik wawi said...

anda mampu!
hehe

rhy said...

ko bleh chah, ko kene percaye ngn diri ko sendiri, kalo ko tak percaye ngn diri ko abeh cmne?.. ko bleh buat lebih baek dri org lae. even better than me. aku jeles ngn ko, ko ade smgt gtu.. aku kat sini skrg ni tgh terkapai2. mrkh kuiz aku asyek 0 je.. kalo x kosong. pon, merah la.. ala2 fail g2.. ko bleh punyer.. aku sokong ko dri belakang.. ko skrg letih2 lagi ke? ni ade org suh mkn madu la. ade satu ubat baru ni.. vavalert katenye.. ekstrak cokolat g2.. ko kn ske cokolat

aisYahzaCk said...

kak wawi..terima kasih kak..doakan saya ye..jgn lupe share style study akak..hee...nak ijazah kelas pertama cam akak..=P

aya..thanx weh bg support..sesungguhnye aku tiada sahabat disini..kwn tatkala kesenangan berlambakan lah..dan bergerak seorang diri..ubat tu untok ape?