Saturday, November 13, 2010

macam macam hal la...

itu tajuk aku bagitahu itu kawan baik aku selalu sebut bila kitorang msg..hehe

assalamualaikum peeps..!!

hadoyai..lame sungguh tak update mengupdate ni..banyak kejadian dah melanda..cuma masa membataskan segala perlakuan..cecececece...padahal melanghO je banyak cik aisyah kite ni..yeh!

bila lama sudah tak terjebak dalam dunia blogger..aku rasa seakan akan hidup ni kekurangan sesuatu..<<--ayat nak mintak sepak..=p...mls cter byk..jom tgk ape jadi..



















macam macam hal jadi..antaranya..

-baru lepas paper math method..fuh..alhamdulillah..
-baru sampai rumah..
-handphone and spect baru..
-berjaya sampai ke cs and jj tebrau dengan main lentung je jalan bersama kak yati, kak farha dan afifah..
-jogging kat utm tu hampir setiap petang..terkoyak jugak la tisu tisu otot..
-dan dan..aku baru je update blog yang bersawang ni..tetibe aku rasa da tak ada bakat nk berblogger..cecewah..macam la dulu ade bakat..=p

baiklah anak anak..saya undur diri dulu..doakan saya yeh for da next paper..

4 comments:

Miss FarraAqua said...

uit! jln tak ajk aku pon! kih3!

aisYahzaCk said...

hehe..nanti aku ajak korg yeh..ni first try aku redah ke cs n jj tebrau by driving..x pro lagi jalan..

Fadzilah said...

gmbr jog ptg2 tu sempoi la..;D

aisYahzaCk said...

yup2..tapi x berkualiti sgt la gmbarnye..aku nk jog ngn korg tetiap hari boleh?