Thursday, September 23, 2010

mereka sangat tidak beradab..

tahu la semua baru balik cuti...
aku pun sama...
memang la banyak cerita nak kongsi..
tapi takkanla dalam kelas pun nak bercerita..

aku bukan apa...dah la kelas crowded...
dah tu...lecturer ajar...yang lain bercakap..kadang kadang aku tak boleh belajar..bising...
dorang ni tak mengerti ke adab belajar..
lecturer dah buat muka bagi amaran..but still buat pandai sampai tak nampak...

ari ni foreigner lecturer ajar tutorial...
kalau mengantuk sangat pun...
tolongla respect...
bukan lebihkan foreigner lecturer..
tapi jaga la adab..sampai kan dia punya muka pun berubah..
aku rasa aku sorang je rasa malu bila keadaan tu berlaku...

aku tak faham la mereka ni..kalau tak nak belajar..baik tido..tak payah datang kelas jauh jauh semata mata nak memekak dan mengganggu pelajar lain...

terukkah pelajar malaysia?

dorang memekak pun boleh score test..kau aisyah..serupa je marks tak belajar..