Friday, October 15, 2010

ruhaya binti ibrahim..

dulu aku terlalu mengikut perasaan..
dulu aku selalu menidakkan kesalahan...
dulu aku 100% menyalahkan dia..

sekarang..dia jauh...
sekarang..dia mempunyai teman baru..
sekarang..dia mempunyai hidup baru..

maafkan aku..
maafkan aku atas segala kesalahan yang pernah ku lakukan..
maafkan aku atas semua perlakuan slumber yang sesungguhnya memang tak cool langsung dimata mu..
maafkan aku jua kerana melimpahkan air matamu jatuh ke bumi...

sesungguhnya aku amat merindui mu sekarang wahai sahabat dunia akhirat..







bilakah mahu ketemu lagi?

Wednesday, October 13, 2010

bunyi gitar..iramaku..

salam peeps..
penat aku meleraikan sawang sawang kat blog ni..
baru tersedar..lama juga aku tinggalkan blog ni..
tak tahu kenapa..bila malas menguasai diri..semua yang plan tak jadi..

aku makin tensi..
final nak dekat..
aku kurang study..
bila nak study..time tu la...
-rasa rajin nak mengemas..
-rasa mengantuk tahap dewa..
-member ajak lepak..tapi aku rasa aku yang ajak dorg lepak..

haha..actually..im feeling stress with my performance..academic performance..
aku study..marks macam tak study..
aku tumpukan perhatian dlm kelas..tapi mereka yang memekak dlm kelas boleh potong marks test aku..
aku buat tutor..mereka yang tak buat tutor pun boleh score..
aku banyak bertanya..mereka yang hanya mendiamkan diri dan menonton tv lagi menyerlah..

aku tak faham..since matrik lagi..aku stress...melihat senior2 konvo bersama sama pingat ijazah kelas pertama..membuatkan aku sebak..mampukah aku memakai pingat ijazah kelas pertama tu..

sesungguhnya aku stress..