Sunday, February 13, 2011

menjelang 2 dekad, my birthday!

thanx to all friends give me such a wonderful gifts..i love them all very much..
rekod hidup aku totally pecah when im 20..got a gift..my own cakes..even have a event that we call it as birthday party..they celebrate me..owh..terharu gila..


strawberry choc memang masyuk..=)


this is my first cake in my life!=)


tak boleh bla wish mereka...korang boleh baca tak?hehe..harap harap dikabulkan..=)


 excited gila dapat cake sendiri..dapat juga tiup lilin cake..hahahaha..jakun2..


 birthday gift dari mereka..


mereka lah yang menyambut besday aku..my coursemate..thanx dears!really appreciate it..!
and to tyqa..thanx give me kain..nak buat baju raya la lepas ni..hehe..

malam tu pula makan bersama mary,fadz,ira,ada,and kak ti..dorang ni physician satu floor masa aku kat kolej lama dulu..still ingat aku lagi..=)..tak ada pula gambar mereka..lupa nak capture memandangkan aku pun ari tu macam tak berapa sihat sangat..they give me..


 silver bracelet!


how beautiful it is..really love it..

lepas makan kat arked meranti tu..dorang sanggup berjalan kaki menemani aku balik ke kolej 11..lagi rasa terharu..thanx semua..memang aku rasa cam nak peluk je korang semua..terharu gila..

but..!before all this..menjelang pukul 12 masuk 11 aribulan tu...kak mariani,kak samihah, fadilah, sarah and my roomate spray aku dengan air..hoho..nasib baik dorang tak sembur aku dengan telur bagai..=)
kak mariani and kak samihah bagi aku present yang cute gak..thanx babe!



 atm tetap dihati..hehe..=)


semua hadiah yang aku dapat dari mereka semua..oh ya..termasuk bracelet tu ye..

thanx to all frens..yang wish kat facebook pun sama..walaupun banyak gila yang wish..aku tetap type sesatu thanx atau terima kasih and like semua komen korang..aku type ok..tak copy and paste..

sangat terharu..=')
love u all!!


p/s: sorry la kualiti gamba tak berapa bagus..use fon camera je..=)

7 comments:

Nur Athirah said...

Happy Birthday Ecah :) Lawa bracelet tu.

aisYahzaCk said...

thanx tyra..yup2..lawa..sayang nak pakai..hehe

Miss FarraAqua said...

happy birthday, dear!
semoge sukses selalu hendak nyer~

^_^

aisYahzaCk said...

thanx farhana..^_^

Dinie Asyraf said...

haish...puas ak cari ko...!!!
kalo ko ad...mmg sedia la ko dgn sos tiram n minyak...hahaha

aisYahzaCk said...

dini...eh..x boleh2..besday aku lepas dah kop!

NOR HAZIRAH said...

hye ecah..hepy burfday dear..;)