Friday, February 4, 2011

terima kasih ye anda anda..

seperti yang aku telah janjikan..entry kali ni pasal mereka berdua..

 miss oh and me..look at my face..so cengkung..haha


and my beloved future akak ipar..hoho..izzati a.k.a ejot..actually kitorang hampir sebaya..=)

kan aku ada cakap kan mereka berdua ni pecahkan rekod hidup aku..kalau nak ikutkan list aku listkan about me tu..mereka pecahkan rekod aku yang no 12 tu..pergi sana check cepat..^_^

okay la aku tengah mood baik ni..aku bagitahu je la..mereka bagi aku hadiah yang tak ternilai weh..walaupun miss Oh tak specifickan hadiah yang dia bagi for birthday aku yang akan datang..tapi dengan pemberiannya sempena perayaan hari raya cina pun aku dah cukup senyum lebar sampai ke telinga..thanx miss Oh..dengar cerita nya..beliau passkan hadiah tersebut sampai ke kuliah adik aku kat kmj..so sweet..
walaupun ada orang anggap macam pemberian biasa..tapi bagi aku hadiah sebab beliau masih ingat lagi bekas studentnya ini..terharu..=)

beliau bagi aku limau..=)..siap pesan kat adik aku jangan usik limau tu..hehe..

ha..ejot pun sama..pecahkan rekod hidup aku..aku teringin gegila orang bagi aku coklat..sekali beliau bagi aku bukan satu..tapi double..hoho..ferrero rocher and cadbury weh..aku memang pantang jumpa coklat ni..
beliau passkan coklat tersebut kat abang aku..hehe..abang aku punya jeles siap mintak delivery tax..aku kata..eh mana boleh..

memula aku nak makan semua tu kat utm..buat stok..tapi macam tak adil je kan..aku sorang dapat dan ada yang dah tahu tapi tak dapat contoh terdekat adalah abang aku serta adik aku yang menjadi posmen yang tak bertauliah..^_^

so aku korban la..mari kekah ramai ramai..makan coklat dan limau bersama family memang best walaupun aku dapat makan sedikit je..tak apalah..yang penting semua merasa..sikit sama sikit, banyak sama banyak..=)

aku sangat terharu gila akan mereka berdua ini..aku ingat dah tak ada siapa nak ingat aku dah..hehe

thanx miss Oh dan juga miss ejot..
i love u all..
thanx a lot..
dan tak terlambat juga untuk mengucapkan happy chinese new year to miss Oh..

=) & :)


p/s:maaf lah tiada gambar kerana kerakusan siblings aku membaham makanan makanan free..

No comments: