Sunday, April 17, 2011

dating..

asallamualaikum peeps..
hari tu aku punya lesen kereta abes sudah date dua tahun untuk lesen P..so nak renew kena lah pergi ke tebrau memandangkan jpj terletak disitu dan aku pun menjadi penduduk utm yg tegar time tu..utm ke tebrau tu jauh lah bagi aku yang tiada kenderaan ni..nak naik teksi je rm20 sekali pergi..oh no no..duit aku pun ade sehelai dua je time tu..tak tahu cukup ke tak..

    so aku pun pergi lah merengek dekat coursemate,roomate and skuadmate mintak tolong teman kalau ada kelapangan..last last roomate aku gak membantu..sayang kau lebih la..

renew lesen punya lah sekejap tak sampai 5 minit pun..cis cis cis..nak pergi dah la jauh..patah pinggang dibuek eh!!tapi tak apalah..kalau tak ada siapa nak layan kerenah aku nak g jpj ni..tak terrenew la lesen aku..=)

    lepas renew lesen..aku dah senyum sampai ke telinga dah tgk lesen aku dah hilang P tu..tapi senyum lagi roomate aku, FARAH..kitorang merempit pulok ke jusco tebrau..cakap banyak tak guna..yok..


roomate aku, farah..

lama tak ambil gambar single..haha..meh cepuk aku meh..

kami berdua merempit!!

sodap oo..konyang pun konyang..

dah dah lah aisyah dan farah!

ini habit kami yang tak berapa wonderful la kan..terabur sana sini..ada kami kesah?service tax rm3.50..mahal tu..!

secret recipe!

bajet nak manja manja la kan..

aku tahu kau dengki ngan aku farah..=D

ni lah orang yang sanggup layan kerenah aku..thanx dear!

owh ye..sebelum balik sempat grab ni..kata duit sehelai dua je kan..boleh pulak beli mende ni..

i love this!

itu je lah..kitorang pergi tanpa perancangan pun..pakai tudung pun macam nak pergi cafe je..=)
and aku rasa tak terlambat untuk wish happy birthday kat roomate aku, farah..
thanx a lot dear, u help me a lot, layan karenah aku..u are the best!
SWEET 20..sudah sudahlah mengenangkan yang 19 tu..hehe..

-bajet busy sangat je kan..bagi salam terus je cerita..=D-

No comments: