Monday, June 6, 2011

kem berterusan..=)

salam peeps..3 weeks aku berjuang dalam misi mempertahankan negara..baru sekarang ini je la nak mengupdatekan blog yang bersawang bagai..cakap banyak pun tak guna..jom jom

 draw senjata 0400..

 ajk senjata yang sgt garang bila memegang senjata..font support..kah3

 bergelimpangan..

 kepenatan semua..

 kat lapang sasar..

 sempat saja..

 junior..=)

 laki bini kami..

 weee

 penukar kelopak yang berjaya..=)

 lapang sasar yang sangatlah lapang..=)

 yeah..our heroes..!

 they again..=)

 we do love u all..

 senjata satu siap!

peringkat junior ditumpaskan oleh pihak jurulatih..=)

nak habaq mai pasal pertandingan menembak ni..kitorang sangat terkejut kot sebab kena menembak jarak jauh 200 meter..dah la hari tu first time menembak..paling jauh mase kitorg tembak pun dalam 100 meter..sekali pertandingan 200 meter..alhamdulillah..skuad kami menang..dapat no 2..kalah ditangan jurulatih..mane boleh tandingi jurulatih..kapten kapten semua..=)
congrats pada skuad menembak junior..=)

 dah guna senjata kenalah bersihkan..=)

gosok gosok..


sempat amek gamba walaupun kepenatan..

 ni time main bola tampar..juga tumpas ditangan jurulatih..got 2nd places..=)

 penyorak yang sangat bising sampai kena kena kena...=)

thats our heroes..!

okay okay..ni acara kemuncak..kawad komandan...

 sempat letak sekali je kat m16 berkawad bersama..then disebabkan ade accident..dibatalkan..

 susun elok elok..nanti jurulatih marah..=P

 skuad aku sangatlah segak bila berkawad..

 kenapalah aku kat detachment lain..alahai..

masa aku dekat detachment lain..aku dengar je skuad skuad aku kena marah..dorang sabar je walaupun aku tahu semua hati tengah berapi api..mane taknye..ni first time kami kawad senjata..know nothing at all..tapi lepas kapten ismadi bagi semangat..first time bukan lah satu alasan..aku nampak skuad skuad aku kawad mmg smart la..aku bangga dengan korang..walaupun aku dekat detachment lain..hati aku senantiasa dekat korang time tu..ternyata..kita mampu membuktikan pada mereka yang kita boleh..bahkan kita mampu buat dengan lebih baik..

 aku sayang korang skuad..

 lepas abes berkawad yakni menghitamkan muka..

 there we go..

 again..

 ila dengan tekun mendengar aku membebel..berani kau aten amek gamba aku time ni!!

 alamak..terjauh pulak..

 mari kita eratkan..=)

 sudah sudahlah pk..=)

 bersuka ria bersama medal yang kami dapat..

 bajet muka cute..

belakang tu adalah medal medal kami..sila abaikan yang didepan itu yeh..haha

aku tahu ramai menanti hari akhir training..aku pun jua..tapi pada masa yang sama..aku tahu ramai yang sedih gak bila training abes..mesti rindu akan skuad skuad..mesti rindu pada semua jurulatih..sempena itu..kali ini biar kami yang belanja jurulatih..asek jurulatih je belanja kami..dengan mcD nye la..ngan kFc nye la..dengan goreng pisang nye la..thanx stap..kami harap jamuan yang tak seberapa hari tu boleh memberi kenangan bersama.. :')




 we do love u all staps..



sikit sama sikit..banyak sama banyak..sepotong ini mampu dikongsi satu skuad..=)

btw skuad..tahniah yeh diatas semua kemenangan..totally our skuad sapu bersih kemenangan..alhamdulillah..walau apa pun..kita tidak boleh sama sekali berbangga dengan pencapaian kita sebab sesungguhnya hidup ini umpama roda..ada masa diatas dan ada masa juga dibawah..moga dengan segala pencapaian kita semasa junior ini dijadikan satu kenangan dan juga semangat untuk terus naikkan nama batch Gambate's 21 serta nama Palapes utm..
im totally proud of our batch..=)

9 comments:

Dinie Asyraf said...

jelez dgn kowg~
sdey gler kowt ak xdpt join....

aisYahzaCk said...

jangan jeles kop..ade banyak kem lagi..=)

Fadzilah said...

yeahh..dh leh komen!haha..nice one palapes aisyah!mcm best jek kem korg tu..hee.(dr gmbr2 tula)

aisYahzaCk said...

hehe..itu la..aku ajak masuk palapes x nak..best kat gamba je..nak dapat rasa best tu kena rasa perit dulu..especially time kawad..=)

theAlia said...

oh i miss my skuad toooo :)

aisYahzaCk said...

hehe...alia..miss u so much.mudah mudahan kita berjumpa 2 tahun lagi,insyaAllah..=)

Cik Bunga Ros said...

ecah, aku curik gmbar skuad kite kat page ko ek..kumpul koleksi..hahahha=p

ieka_zuka said...

wahhhh seronok nya... ngeeeee =)

aisYahzaCk said...

ieka_zuka: nanti masuk U join palapes yeh.. :)