Monday, June 13, 2011

special post for Irene Nadia..

salam peep..post ni khas buat untuk beliau..


alkisahnya kami pernah satu sekolah..macam macam pernah kami lalui bersama..tacink tacink bagai..spotcheck sesama and macam macam lagi la... =)

sekarang beliau sudah bertukar status..alhamdulillah semalam bersamaan 12 Jun 2011, beliau selamat diijabkabulkan..aip aip aip..belum belum...selamat ditunangkan bersama insan yang beliau cintai..dorang ni memang sweet sweet sweet..



semoga rien berbahagia selalu..dah tukar status ni akak selalu ingatkan kena strong..semoga adik ke jinjang pelamin yeh..kena bayar hutang datang twice wedding rien ni..eh?twice?bukan 2 kali wedding yeh..bak kata rien dalam fon semalam..datang, balik then datang balik..sebab event engagement tak datang...kalau camtu nanti masuk umah rien, keluar then masuk balik..boleh?heee

hai..dah bertunang ko dik..dulu main main..sekarang ha..amek you..dah jadi tunangan orang..isk isk isk..akak ni bila la lagi..ececeh..nak jugakkkk..:p

maaf dik tak dapat datang semalam atas urusan negara..:p..insyaAllah kita jumpa bila rien diijabkabulkan..semoga berbahagia.. :)

-menghirup udara segar di utm..orang bercuti aku mencari aktiviti.. :)-

3 comments:

izyan yasmin said...

wahhhh . dah tunang da irene :)

wawi said...

tenang dok utm bila xramai sgt org.
xpayah nak berebut plug kt psz :)

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

wah dah tunang kan dia... cantik sangat. anyway follow sini...