Saturday, July 2, 2011

bella..=)

assalamualaikum peeps..
kali ni teringin benar rasanya nak bercerita pasal seseorang ni..
seorang sahabat yang bernama...nabila mohamaddin..

tadaaaa...cun kan beliau..

bella..aku rindukan kau..

ni sahabat aku masa di matrik johor dahulu..
nak tahu tak..bella ni masa mula mula kan..ape erk yang boleh aku kata..nerd la..
tekun habis..duk kat meja 24 hours..jarang aku nampak dia tidur atas katil die tuh..
sangat rajin..dah la rajin..pandai pulok tu..beliau mmg study ikut mood..kalau tade mood dia ajak aku pergi skodeng blok sebelah..keh keh keh..sempoi abes..
die selalu datang bilik aku tanya soalan math..kadang kadang soalan tu last last die sendiri yang dapat jawab..
aku selalu tekankan..jangan tanya aku..sebab aku ni slow learner..jawab pun slow..aku suruh dia tanya kawan kat depan bilik aku..dia lagi pro..but she insist to ask me..mmg rasa dihargai...
kalau aku lambat jawab..dia kata tak apa..take ur time..rasa dihargai disitu..
kalau die tade mood pergi skodeng blok sebelah..tapi kalau aku tade mood aku pergi skodeng dia kat bilik..kadang kadang tawaf bilik die..sebab kalau tengok die study aku mesti semangat nak study..=)


aku selalu ade masalah dengan pointer aku..memang rasa tak belajar je bila dapat pointer tu kan..bila aku luahkan kat beliau..tade la scenes drama bagai pujuk ke hape..die kata..

"tak apa..cuba lagi"

then die terus sambung kerja die balik..mula mula sadis gak la..bila lama lama tu..dah biasa la katakan..
oh ya..dia suka coklat..same goes with me..=)


shes doctor to be..shes inspires me a lot...tak sombong..selalu bagi kata nasihat..always positif..suka bergambar mak cik ni...and shes soooooo cute..

alahai bella..bila mahu ketemu...

-pointer mengecewakan lagi- 

No comments: