Wednesday, August 17, 2011

doodle :)

assalamualaikum peeps..
tadi aku ada terbaca post Paan Kowt
beliau dengan gigihnya membuat doodle..
siap amek tempahan pulak tuh..wahaha..aku pun dengan laju lajunya request..
so terhasil lah ini..ada rupa aku tak?


by the way..thanx yeh dude..walaupun saya tak pasti ada rupa saya ke tak doodle ni..haha
siap ada bintang bintang bagai.. :)

10 comments:

NadiRah said...

cntik rambut..
hihihi

Dzarief Zuhdi said...

wooo.. siyes.. ini dah sama tahap ngan picasso.. haha.. unik seyhhh

sergeant keroro said...

musim berdoodle. hehe :P

aisYahzaCk said...

@Dzarief Zuhdi sangat unik sampai terpana sebentar.. :)

aisYahzaCk said...

@sergeant keroro demam dodol..haha

aisYahzaCk said...

@NadiRah siap ade pin pink yang tak tahan tu..haha

hafiz said...

blh r ni hntar doodle dekat my contest! hahaha..

aisYahzaCk said...

@hafiz ade contest ke?nak join nak join..haha..ade harapan nak menang ke?

hafiz said...

takde org join pun lagi...confirm menang!! hahahahaahahahahahahhaah...

aisYahzaCk said...

@hafiz wah..mesti ade hadiah kan..dah confirm menang mesti terus dpt hadiah kan kan kan..haha