Saturday, August 6, 2011

i will do anything for you.. :)

assalamualaikum peeps.. :)
sudah enam hari kita berpuasa..
tangan kiri pula belum boleh berfungsi dengan sebaiknya.. :(

so bila kebosanan melanda..aku selalu lah baca recent post kawan kawan kat fb..selain menjadi kaki "like"..mana words yang best best aku take note..masukkan dalam quote collection..

bila dah mula membaca semua status ataupun most recent tuh..macam macam aku jumpa..dan salah satunya..


aku pun sesaja sesuka sesuki pergi like kan.sekali hamek aku..jadi orang yang ke-4th like. :)
aku suh postpone dulu sebab memang tengah blank blank je kan..
tapi pak cik hayat ni kata dia suh request sekarang yakni malam tadi..
aku pun fikir punya fikir 
punya fikir
dan terus fikir..
hah!


"make a video song for me "

maka tercipta la this!


first impression aku when got this..

what????he really did this for me??

gelak sakan aku..

hayat hayat..kau ni memang gila lah..since kat matrik lagi..btw hayat..thanx yeh..serious aku tak sangka kau betul betul tunaikan apa yang kau cakap.. thats great..walaupun muka macam mintak penyepak je kan..aku memang terharu lah!

bersungguh sungguh dia buat..ini video yang kelima dan yang terbaik untuk aku..thanx again dude..kau memang komited dalam setiap kerja kau..

aku doakan kau menjadi doktor yang gila gila dan berjaya suatu hari nanti..

-port dickson hujan :)-

8 comments:

theAlia said...

haha. aku pun suka dia punya post kat aku. lucky three :)

aisYahzaCk said...

haha..itulah..hayat hayat..mmang cool la dia.. :)

Dzarief Zuhdi said...

pergh.. hot stuff tuh.. ada org buat video untk dia.. hahaah

aisYahzaCk said...

@Dzarief Zuhdi tak sehot stuff anda ade yang melamar and nak buat menantu..hahah

Dzarief Zuhdi said...

haha.. sayer punya ke-hot stuff-an cuma buatan semata-mata.. tak betol pun haha..

aisYahzaCk said...

@Dzarief Zuhdi hehe..ini pun bernasib baik je..tu pun macam die dah terpaksa nak buat..haha

Amni said...

heee.. so sweeetttt... sib bek tak mintak yang bukan2.. kalau tak.. naya dia.. hahaha...

aisYahzaCk said...

aaaaa..patutnya suh die belikan ipad ke erk..hahaha