Sunday, February 13, 2011

menjelang 2 dekad, my birthday!

thanx to all friends give me such a wonderful gifts..i love them all very much..
rekod hidup aku totally pecah when im 20..got a gift..my own cakes..even have a event that we call it as birthday party..they celebrate me..owh..terharu gila..


strawberry choc memang masyuk..=)


this is my first cake in my life!=)


tak boleh bla wish mereka...korang boleh baca tak?hehe..harap harap dikabulkan..=)


 excited gila dapat cake sendiri..dapat juga tiup lilin cake..hahahaha..jakun2..


 birthday gift dari mereka..


mereka lah yang menyambut besday aku..my coursemate..thanx dears!really appreciate it..!
and to tyqa..thanx give me kain..nak buat baju raya la lepas ni..hehe..

malam tu pula makan bersama mary,fadz,ira,ada,and kak ti..dorang ni physician satu floor masa aku kat kolej lama dulu..still ingat aku lagi..=)..tak ada pula gambar mereka..lupa nak capture memandangkan aku pun ari tu macam tak berapa sihat sangat..they give me..


 silver bracelet!


how beautiful it is..really love it..

lepas makan kat arked meranti tu..dorang sanggup berjalan kaki menemani aku balik ke kolej 11..lagi rasa terharu..thanx semua..memang aku rasa cam nak peluk je korang semua..terharu gila..

but..!before all this..menjelang pukul 12 masuk 11 aribulan tu...kak mariani,kak samihah, fadilah, sarah and my roomate spray aku dengan air..hoho..nasib baik dorang tak sembur aku dengan telur bagai..=)
kak mariani and kak samihah bagi aku present yang cute gak..thanx babe!



 atm tetap dihati..hehe..=)


semua hadiah yang aku dapat dari mereka semua..oh ya..termasuk bracelet tu ye..

thanx to all frens..yang wish kat facebook pun sama..walaupun banyak gila yang wish..aku tetap type sesatu thanx atau terima kasih and like semua komen korang..aku type ok..tak copy and paste..

sangat terharu..=')
love u all!!


p/s: sorry la kualiti gamba tak berapa bagus..use fon camera je..=)

Thursday, February 10, 2011

owh..risaunya..

training nak dekat dah..ya Allah ya Tuhanku...kuatkanlah hambaMu ini..peliharalah dia..jauhilah dia dari segala bala bencana..^_^

aku curang dengan boyfriend aku..tersalah ambil boyfriend untuk bergambar bersama..siap pegang pegang lagi tu..kesian boyfriend aku..=)

Friday, February 4, 2011

terima kasih ye anda anda..

seperti yang aku telah janjikan..entry kali ni pasal mereka berdua..

 miss oh and me..look at my face..so cengkung..haha


and my beloved future akak ipar..hoho..izzati a.k.a ejot..actually kitorang hampir sebaya..=)

kan aku ada cakap kan mereka berdua ni pecahkan rekod hidup aku..kalau nak ikutkan list aku listkan about me tu..mereka pecahkan rekod aku yang no 12 tu..pergi sana check cepat..^_^

okay la aku tengah mood baik ni..aku bagitahu je la..mereka bagi aku hadiah yang tak ternilai weh..walaupun miss Oh tak specifickan hadiah yang dia bagi for birthday aku yang akan datang..tapi dengan pemberiannya sempena perayaan hari raya cina pun aku dah cukup senyum lebar sampai ke telinga..thanx miss Oh..dengar cerita nya..beliau passkan hadiah tersebut sampai ke kuliah adik aku kat kmj..so sweet..
walaupun ada orang anggap macam pemberian biasa..tapi bagi aku hadiah sebab beliau masih ingat lagi bekas studentnya ini..terharu..=)

beliau bagi aku limau..=)..siap pesan kat adik aku jangan usik limau tu..hehe..

ha..ejot pun sama..pecahkan rekod hidup aku..aku teringin gegila orang bagi aku coklat..sekali beliau bagi aku bukan satu..tapi double..hoho..ferrero rocher and cadbury weh..aku memang pantang jumpa coklat ni..
beliau passkan coklat tersebut kat abang aku..hehe..abang aku punya jeles siap mintak delivery tax..aku kata..eh mana boleh..

memula aku nak makan semua tu kat utm..buat stok..tapi macam tak adil je kan..aku sorang dapat dan ada yang dah tahu tapi tak dapat contoh terdekat adalah abang aku serta adik aku yang menjadi posmen yang tak bertauliah..^_^

so aku korban la..mari kekah ramai ramai..makan coklat dan limau bersama family memang best walaupun aku dapat makan sedikit je..tak apalah..yang penting semua merasa..sikit sama sikit, banyak sama banyak..=)

aku sangat terharu gila akan mereka berdua ini..aku ingat dah tak ada siapa nak ingat aku dah..hehe

thanx miss Oh dan juga miss ejot..
i love u all..
thanx a lot..
dan tak terlambat juga untuk mengucapkan happy chinese new year to miss Oh..

=) & :)


p/s:maaf lah tiada gambar kerana kerakusan siblings aku membaham makanan makanan free..

Thursday, February 3, 2011

huo huo new header..

salam peeps..uish..papehal mari mulakan dengan ummul kitab so that tuan empunya gamba dan juga photographernya enggak mengamuk yeh aku letak gambar hasil tangkapan beliau disini..amiin..~

pada mulanya aku tak nak letak gamba tu as a header..tapi hentah cemana ntah tangan aku ni gatal sesangat..maaf tuan..^_^..mungkin sebab ada gamba aku dan juga sahabat aku kot..hee..
pss..kalau nak tahu..dulukan aku ada cerita pasal skuad aku yang gentle tu kan..beliau ada disitu sekali tau..hehehehehe..gatal boleh tak?

sesaje je post nak promote new header..walaupun tiada siapa yang nak baca..ada aku kesah?blog aku..^_^..

k la..next post aku nk say thanx gegila kat dua orang ni..mereka memecahkan rekod hidup aku yeh..kalau mahu tahu itu apa...tunggu..

*ceit abang aku ni..baru nak berfotoshoot kat pantai dengan d90 nya tu..sekali dia boleh malas..huh!