Friday, March 25, 2011

tag tog tag!

salam peeps...
lame x update..kali ni aku nk jawab tag dari kopral dinie..walaupun sekarang aku tengah hangin dengan dia..tapi disebabkan satu skuad..aku okay je..baik tak aku..baik kan..baik kan..


lets begin!

adakah anda rasa hot?
owh tidak..aku prefer rendah diri..sedar diri ni siapa..^_^....

upload wallpaper pc/lappy


story about the picture
yakni pict header blog aku..aku sayang gila gamba ni..bila tengok sorang sorang boleh sengih, senyum..banyak pengalaman time kem tahunan ni..aku letak pict ni supaya aku ingat kenangan aku bila bersusah payah then mampu tersenyum lagi..tough kan aku..hehe

kali terakhir anda makan ayam
semalam..hampir hari hari kot makan ayam..gemuk sudah..

lagu terakhir yang anda dengar
rocket by yuna..

apa yang anda sedang lakukan selain menyelesaikan tag ini
releasekan tension berfacebooking..test math method aku hancur tadi.. 

selain nama sendiri,anda dipanggil apa?
ecah,ecot..hoho

tag 8 blogger

siapakah no.1 anda tag?
mira utika..
kawan adik aku..kesempurnaan wajah..she so beautiful..subhanallah!

katakan sesuatu tentang no.5 yang anda tag 
beliau adalah kawan dan juga sahabat..aku salute dia..althoe dia sentiasa diatas dalam academic..dia tak sombong..selalu bagi nasihat..shes kind!

orang yang ke-3 ditag berhubungan dengan siapa
bella..tak tahu la..tapi mmg dia sudah berpunya..huhu

bagaimana dengan n0.4
fatin liyana..shes inspire me...bakal doc..life dia simple..always follow her story..even dia tak kenal aku..tapi aku suka tahu perkembangan life dia melalui blog dia..her life wonderful gitu..=)

pesanan buat no.6
jangan lupa dinda ye di malaysia..hahahaha

kata-kata cinta buat no.2
err...shes a girl..hehe

adakah n0.7 &n0.8 mempunyai persamaan
ada..mereka berdua skuad aku..

berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang di tag di n0.1
-err..dia lagi muda dari aku..
-sudah berpunya
-shes beautiful
-minat fotografi
-nice person, tak sombong

persamaan antara lembu & kambing
ciptaan Allah..

perasaan ketika menjawab tag ni 
letih nak copy paste soalan dari kopral aku nya blog..

tu je kot..hehe..
bye peeps!